Kako da permanentno uklonite dosadne oglase koji Vam se pojavljuju na ekranu svaki put kada pristupite nekom forumu?

  Delite

  Admin
  Administrator
  Administrator

  Broj poruka : 32
  Datum upisa : 01.08.2011

  Kako da permanentno uklonite dosadne oglase koji Vam se pojavljuju na ekranu svaki put kada pristupite nekom forumu?

  Počalji od Admin taj Sub Avg 06, 2011 1:45 am

  Poštovani

  Koliko Vam se puta u životu desilo da pristupite nekom forumu i da Vam se na ekranu pojavljuju razno-razne reklame,oglasi kao što su:test za idiote,koliko očiju vidite na ekranu,pozovite vračaru Maru itd.

  Jedan od načina da uklonite te dosadne reklame jeste da ugradite AdBlock u Vaš browser.

  1.Prvo da krenem od korisnika Google Chrome-a

  Pristupite sledećem sajtu:
  Kada ste pristupuili tom sajtu kliknite na opciju Add in
  Chrome
  (dodaj u Chrome) i sačekajte da vam se automatski implementira AdBlock u Google Chrome.  U koliko na ekranu dobijete obaveštenje:"Želite li da instalirate AdBlock?"Kliknite na taster instaliraj kao potvrdu da želite da instalirate ili na taster otkaži kao potvrdu da ne želite da instalirate.Na Vama je da odlučite da li ćete koristiti ovaj proizvod ili ne.  Ako ste uspešno instalirali AdBlock na ekranu će Vam pisati sledeća poruka:"Now you have AdBlock!"(sada imate AdBlock!).  Nakon implementacije AdBlock-a u Google Chrome preporučujem da restartujete Vaš Google Chrome i pristupite ovom istom forumu kako bi ste zaista videli i osetili efekat AdBlock-a po pitanju uklanjanja dosadnih reklama na Vašem ekranu.

  2.Za korisnike Mozilla Firefox-a

  Pristupite sledećem sajtu:  Na tom sajtu pristupite opciji visit site(posetite sajt).  Kada ste to uradili kliknite na opciju Allow(dozvoli).  Pritisnite taster Install Now(instalirajte odmah).  Nakon što ste instalirali AdBlock Plus u Vaš browser restartujte Vaš browser pritiskom tastera Restart Now(restartujte odmah).  Nakon restarta ponovo pristupite ovom forumu i proverite da li Vam se na ekranu i dalje pojavljuju dosadne reklame(oglasi).

  3.Za korisnike Opera

  Pristupite sledećem sajtu:  Kliknite na taster install(instalirati).  Kada ste to uradili pojaviće Vam se na ekranu još jedan taster install(instalirati).Pritisnite ga i sačekajte da Vam se AdBlock instalira u Vašem browser-u.  Nakon završene instalacije restartujte Vaš browser i pristupite ovom forumu kako bi ste zaista videli i osetili efekat AdBlock-a.  Nadam se da sam Vam dosta ovim postom pomogao po pitanju ovog problema.

  S'poštovanjem

  Administrator

   Sada je Sre Jan 16, 2019 8:28 pm