Ako se godisnja skupstina akcionara koja je odlozena i odrzana na dan 09.08.2011 godine smatra ponovljenom skupstinom po clanu 292.Stav 2. Zakon o privrednim drustvima kvorum za ponovljenu sednicu skupstine cini 1/3 odnosno 33.33% od ukupnog broja glasova akcija sa pravom glasa ako osnivackim aktom nije odredjen veci broj glasova.
Član 287.Stav 4.
(4) Punomoćje se daje po pravilu za jednu skupštinu,a važi i za ponovljenu skupštinu,koja je odložena zbog nedostatka kvoruma,vremena ili iz drugih razloga.
Član 292.Stav 2.
(2) Ako je sednica skupštine akcionarskog društva odložena zbog nedostatka kvoruma,može biti ponovo sazvana sa istim dnevnim redom najkasnije 15 dana od dana odlaganja (ponovljena sednica skupštine).Kvorum za ponovljenu sednicu skupštine čini 1/3 od ukupnog broja glasova akcija sa pravom glasa,ako osnivačkim aktom nije određen veći broj glasova.
Eno Admin na forumu
www.a??b.net i dalje zloupotrebljava svoj administratorski polozaj i brise komentare svih onih clanova koji spominju nepravdu koju je profesionallac doziveo od strane tog istog administratora na tom istom forumu.
Pitam se koju je sada pricu uvalio clanovima taj tkz.administrator?Da nije mozda prica da je profesionallac lopov,narkoman,kriminalac...?Ako je ta prica,pustite mi na P.M.poruku od tog admina kako bi taj isti admin odgovarao za klevetu pred sudom Republike Srbije.I sto je najbitnije,ako je covek koji stoji iza onog sto govori neka se predstavi imenom i prezimenom kako bi znao protiv koga podnosim tuzbu.
I jos nesto...
Svako ko smatra da je istina da sam trazio novac od gospodje Jelene Medarevic kao i mesto u upravnom odboru Jugoremedije kako bi moj tim pomogao gospodji Jeleni radi prikupljanja punomocja na njeno ime neka pozove licno tu gospodju na broj telefona 023/891-607 i pita da li je to istina ili ne?Ljudi koji su sedeli samnom u prostoriji u kojoj sam telefonskim putem uspostavio kontakt sa Jeleninim timom dobro znaju da to nije istina jer su ti isti ljudi culi moj razgovor i gospodina Rajka jednog od predstavnika Jeleninog tima!Moja prica sa gospodinom Rajkom clanom Jeleninog tima je isla u pravcu zajednickog delovanja na godisnjoj skupstini akcionara u interesu prikupljanja punomocja na ime Jelene Medarevic.Nazalost, ta prica se zavrsila lose za moj tim jer je taj isti gospodin Rajko odbio predlog da moj tim prikuplja punomocja za Jelenu rekavsi:"Mi imamo svoj tim Vi imate svoj tim,mi imamo svog kandidata Vi imate svog kandidata,jel tako Rajko,tako je,prijatno".Razumem i gospodina Rajka sto je odbio mene kao osobu koja nikad nije radila u Jugoremediji ali ne razumem sto je odbio ljude koji su bili uz mene i koji su 30 i vise godina radili zajedno sa istim tim Rajkom jos dok taj Rajko nije ni znao gde je Jugoremedija?To me najvise boli u celoj ovoj prici.Ja toliko nisam ni bitan,bitni su ljudi koji su hteli promene u firmi i koji su emotivno vezani za Jugoremediju.
Po pitanju pokrenute inicijative,moja savest je cista i mirno spavam nocu jer znam da nikog nisam nista prevario,ucenio ili se svesno igrao sa necijim emocijama.Svako ko je sedeo za istim stolom za kojim sam i ja sedeo znao je u kom je pravcu isla inicijativa.Jelenin kredibilitet u drustvu i medju velikim akcionarima Jugoremedije je prevagnuo u ovom trenutku i to je bio trenutak kada smo ja i tim shvatili da ne trebamo da vodimo politicku kampanju i da nije vreme za rivalstvo vec za partnerstvo i usmeravanje inicijative u pravcu zajednickog delovanja.
Pitam se da li je Vasa savest cista?Vi koji sirite lazi,prevare,obmane i na taj nacin hranite svoju glad sa neistinom ubedjujuci ljude da je ono sto Vi kazete istina a duboko u sebi znate da nije?